Storhytter

Storhytter i Hafjell

Lunnstadmyrvegen 57

Hafjell Exclusive har hatt utleie av storhytter i Hafjell siden høsten 2012 og responsen har vært veldig god. Vertskap ved ankomst, oppredde senger, catering eller badestamp ved storhytten har vært noe av det "lille ekstra" som har gjort denne suksessen mulig.

Hafjell Exclusive har nå storhytter på Mosetertoppen, Hafjell Lodge, Fjellandsbyen, Jaer Panorama, Lunnstadmyrvegen og på Nordlia.  I tillegg noen høystandard større leiligheter på Hafjelltoppen og på Sørlia i Hafjell. 

Lunnstadmyrvegen 57
Nydelig hytte rett ved Gaiastova, 920 moh, P-rom 153 m2, 14 sengeplasser fordelt på fire soverom. Ski in/out både for langrenn og alpint. Hytten er lokalisert i et rolig område på Hafjelltoppen med panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen. Stor og romslig hytte på Hafjelltoppen omtrent 300 meter fra Gaiastova. Smakfullt innredet og er av høy standard. Les mer om Lunnstadmyrvegen 57

 

GAIASTOVA

Lunnstadmyrvegen 250
  • Tel 61 05 62 80
  • Fax 61 05 62 81

BOOKING

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for bordbestilling Gaia Tapas.

Følg oss på facebook og instagram for oppdatert informasjon om arrangementer og nyheter.

Book leiligheter ved Gaiastova