Gaia Tapas
Tapas på Gaiastova
Gaia Tapas finner du i et eget hjørne ved Peisestuen. Her møter du hovmester og det er bordservering i et uformelt miljø. Preget av rustikk og eleganse, slik et sted på fjellet skal være. Vår intensjon er å skape en restaurant på Hafjell hvor gjestene skal kunne slappe av, nyte det gode måltid, i koselige omgivelser etter en lang dag ute i naturen eller en hektisk dag på jobben.
Eierne bak Gaiastova har et mål om å videreutvikle stedet. Sammen med vertskapet har de skapt noe nytt i Fjell-Norge. Vi ønsker å tilby våre gjester et godt utvalg av tapas med høy kvalitet med lokale og internasjonale råvarer.
Gaia Tapas vil du oppleve en tradisjonell tapasrestaurant med plukk og spennende kombinasjonsmenyer. Vår tapas er unik for regionen med gode lokale råvarer som skinker, oster, elg og lam fra innlandet, tilberedt med inspirasjon fra Spania av vår kjøkkensjef.
Våre viner fra Spania og Italia er håndplukket av importøren Better wines og passer perfekt til tapas. Noen av disse er så milde at de kan nytes til våre etter, mens andre dyprøde passer til kjøkkensjefens hjemmelagde lammeboller.
Til våre oster anbefaler vi sherry eller portvin og kaffen bør du nyte foran peisen sammen med mørk sjokoladetrøffel.
Husk det er ikke alle som teller antall kilometer i nedfarter og heiser. Noen velger god mat og drikke i sin skiferie! Håper å se dere på Gaia Tapas i løpet av vinteren. For bordbestilling send e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.