Nytt bygg Gaiastova

Nyheter fra Gaiastova

nytt bygg gaiastova

Betonmast bygger leiligheter og næringslokaler på Hafjell for Gaiastova

Betonmast Innlandet, et selskap i Betonmast Hæhre-gruppen, har signert kontrakt om oppføring av ti leiligheter samt næringslokaler for Gaiastova AS på Hafjell.

Oppdraget er en totalentreprise på om lag 38 millioner kroner.
Prosjektet omfatter oppføring av totalt ti utleieleiligheter over to etasjer, med næringslokaler for sport- og matforretning i første etasje, totalt 1.350 kvadratmeter BTA.
- Vi setter pris på den tilliten vi har fått fra Gaiastova. Vi gleder oss til å bygge attraktive utleieleiligheter og nye flotte butikklokaler for brukerne av det populære området, sier Nils Raymond Laeskogen, daglig leder i Betonmast Innlandet.
- Vi ser på dette prosjektet som en naturlig utvikling av Gaiastova, en av Norges beste fjelldestinasjoner. Nybygget vil også frigjøre areal i dagens Gaiastova som skal benyttes til å gi våre kunder enda bedre restaurant- og afterskiopplevelser. Vi har hatt en god prosess med Betonmast Innlandet og ser frem til videre samarbeid, sier Simen Bryn i Carucel Eiendom på vegne av Gaiastova AS.

Byggearbeidene er allerede i gang, og det nye bygget på populære Hafjell skal stå ferdig til vintersesongen 2020.

GAIASTOVA

Lunnstadmyrvegen 250
  • Tel 61 05 62 80
  • Fax 61 05 62 81

BOOKING

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for bordbestilling Gaia Tapas.

Følg oss på facebook og instagram for oppdatert informasjon om arrangementer og nyheter.

Book leiligheter ved Gaiastova