Overnatting

Overnatting ved Gaiastova

 

Hafjelltoppen Apartments Gaiastova

Seks 11 sengs leiligheter like ved Gaiastova på Hafjelltoppen. Leilighetene ligger i meget attraktivt område 950 m.o.h. ved Gaiastova på Hafjelltoppen med god standard. Perfekt beliggenhet for alpin og langrenn i Øyerfjellet. Kun 100 m til Gaiastova restaurant, afterski, storkiosk og skiutleie.  Disse leilighetene passer perfekt for familier eller venner som skal ha en aktiv skiferie på Hafjell. Delikate og meget koselige leiligheter med perfekt beliggenhet på Hafjelltoppen rett ved Gaiastova og langrennsløyper.
 
Hver av disse leilighetene har fire romslige soverom i 2.etasje med totalt 11 sengeplasser. Leilighetene har to bad, badstue, en romslig stue med sofagruppe, fullt utstyrt stort kjøkken med stekeovn, mikroovn, kaffetrakter, kjøleskap med fryseenhet, oppvaskmaskin og stort spisebord. Alle leilighetene har stor balkong med panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen. Leilighetene har også internett, TV, støveltørker og vaskemaskin. Alle leilighetene har hver sin skibod. Det er parkett på alle gulv og dermed allergivennlig.

SOVEROMMENE I LEILIGHETENE
Soverom 1: Stor dobbeltseng (180 cm)
Soverom 2: Familiekøyseng (150 cm under) + (90 cm overkøye)
Soverom 3: Familiekøyseng (150 cm under) + (90 cm overkøye)
Soverom 4: Familiekøyeseng (150cm under) + (90 cm overkøye)

Muligheter å koble to store leiligheter sammen og dermed har dere en stor leilighet på 22 sengeplasser med 8 soverom. Her bor dere øverst på Hafjelltoppen!

Leilighetene er ca 130 kvadratmeter.  For priser og bilder se vår online booking. Bilvei helt fram, Parkering på felles P-plass.

Hytte på Hafjelltoppen ved Gaiastova

Nydelig hytte rett ved Gaiastova, 920 moh, P-rom 153 m2, 14 sengeplasser fordelt på fire soverom. Ski in/out både for langrenn og alpint. Hytten er lokalisert i et rolig område på Hafjelltoppen med panoramautsikt over Hafjell og Gudbrandsdalen.

Hytte Lunnstadmyrvegen 57

KIDS GAIA

KIDS Gaia er et nytt familieområde som ligger på Hafjelltoppen rett ved Gaiastova. Dette familieomådet er gratis for alle - hele sesongen!

Det har blitt hugget skog og bakken er utvidet til det dobbelte, det er lagd til slalåmløype med figurporter, en egen skicross-løype for barn og en ny akebakke for de som ikke har ski på beina. Det er også to grillboder med varme, elektriske griller som alle kan bruke helt gratis. Hvis man har behov for å varme seg litt med en varm kakao, ligger Gaiastova i umiddelbar nærhet og holder åpent når Hafjell er åpent. Toalett og andre fasiliteter finnes inne på Gaiastova.

Hele familieområdet på KIDS Gaia er gratis for alle å bruke - hele sesongen! Man trenger ikke keycard for å benytte seg av heisen, det er bare å gå gjenom heisporten. KIDS Gaia er dermed det perfekte stedet å prøve seg på ski for første gang, både for liten og stor.

GAIASTOVA

Lunnstadmyrvegen 250
  • Tel 61 05 62 80
  • Fax 61 05 62 81

BOOKING

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for bordbestilling Gaia Tapas.

Følg oss på facebook og instagram for oppdatert informasjon om arrangementer og nyheter.

Book leiligheter ved Gaiastova